Romantikus ötletek nyári éjszakákra

Épp úgy jött ki a lépés, hogy nincs lehetőséged fehér homokos tengerparton romantikázni? Sebaj, balzsamosak a nyári éjszakák, hazánk erdeiben, a gyönyörű vidékeken megbújó kulcsos házakban, az erdő mélyén, virágos tisztásokon neked is van hol kergetőzni, összebújni a kiválasztottaddal.

Sokszor lemondunk idő vagy ötlet hiányában a romantikus kikapcsolódásról, hiszen a média általában azt mutatja szuper romantikusnak, ami minimum fehér homokos vagy végtelenül ötletes.

Összegyűjtöttünk 5 romantikus programot, amivel feldobhatjátok a nyári estéket édes kettesben.

Aludjatok a szabadban

erdoagy

Mivel szerencsés nyarunk van, sok napsütéssel, kevés csapadékkal, nem muszáj technikai felszereléssel sátrazni indulni! Puha párnákon, takarókon különleges élmény a szabad ég alatt való alvás. Néhány befőttes üvegbe helyezett gyertyával lenyűgöző környezetet teremthetsz az éjszakai romantikához.

Tévézz a kertben

kertmozi

Az autósmozik, kertmozik feelingjét élhetitek át, ráadásul édes kettesben, ha kiviszed a tévét a kertbe és ott nézitek meg kedvenc filmeteket, amit már úgy is láttatok, így nem is muszáj végig figyelni… 😉

Mesés reggel

csok

Sátrazzatok olyan helyen, ahol különleges napfelkeltében lehet részetek! Az ilyen apró, közösen átélt momentumok, amik összekötnek két embert. Tehát a kihívás annyi, hogy Kelet felé néző bejárattal, lehetőleg egy magasabb ponton verjetek sátrat, ahonnan vélhetően gyönyörű lesz a napfelkelte.

Swing-swing-swing!

hinta

Mielőtt félreértenétek, amire gondolunk az swinging kettesben, tehát hintázás! 😉 Egy erdő számtalan olyan játékra ad lehetőséget, amit egy méretes kötéllel valamint deszkával vagy helyben talált vaskos faággal már űzhettek is! A hintázás felnőtt korban is nagyon vidám dolog, a nevetés tudvalevőleg közelebb hozza a szerelmeseket.

Angolszász, vidéki romantika

Tökéletes helyszíne a fent felsoroltaknak a Bükk, foglaljátok le  a környék egyetlen meghitt, kétszemélyes, valódi angol romantikus stílusban berendezett kulcsosházat is, a sok kellemes program mellé.