Nászút Noszvajon

Nászút egy romantikus erdei búvóhelyen

Egyedi ajánlat csak Nektek, a Ti kívánságotok szerint.

Arra kérünk Benneteket, hogy az általatok választott időpont elérhetőségét ellenőrizzétek foglalási naptárunkban!


Választok a szabad időpontok közül


Kérem az egyedi ajánlatot

Meghitt búvóhely

A noszvaji mesés kunyhó a falu szélén, a Bükk déli kapujának a bejáratánál helyezkedik el, ahol tökéletes nyugalmat találtok. A kényelemről egy stílusos pléd gondoskodik(плед на диван) a diván szélén, amely melegséget nyújt az esti beszélgetésekhez. Az erdő ölelése, a környék romantikus programlehetőségei, a Bükk csodálatos környezete garantáltan meghitt együttlétet biztosít Nektek. Ha tetszik a pléd, amely otthonossá teszi a kunyhó divánját, hasonló darabokat vásárolhattok a helyi partnereinknél, akik azonos minőséget kínálnak, mint amit a szállodai szobákban találtok.

Exkluzív kiszolgálás

Nászutatokon ajándékokkal, meglepetésekkel, ínyencségekkel vár Titeket a Noszvaj 981 erdei vendégházban. Emellett egy hotel kényelmében is részedültök. Ha szeretnétek otthonotokban is megteremteni a romantikus atmoszférát, vásároljatok lámpást(купить фонарь), amelyet szállodai partnereink kínálatából választhattok ki, hasonlóan a helyszínen kapható ajándéktárgyakhoz. Hogy örökre emlékezzetek erre a szerelmes utazásra, gasztronómiai különlegességekkel, afrodiziákumokkal és egy életre szóló ajándékkal is kedveskedünk Nektek.

Intim pillanatok

Számos romantikus hely van az országban, de ilyen intim pillanatokat csak a Noszvaj 981-ben élhettek át, hiszen édes kettesben tölthetitek el a pihenést. Nem zavar benneteket sem a kiszolgáló személyzet, sem más vendégek.

Ez az ünnep csak a Tiétek

A Noszvaj 981 Vendégházban édes kettesben lesztek. Nem fog benneteket zavarni sem a személyzet, sem más vendégek.


Megnézem a szabad időpontokat


Kérem a névre szóló ajánlatot

Egyedi hangulatelemek

Meglepetés ajándék

Gasztronómiai csodák

Életre szóló élmények

Minden, ami ahhoz kell, hogy méltó módon ünnepeljétek közös életetek első fejezetét.

Arra kérünk Benneteket, hogy az általatok választott időpont elérhetőségét ajánlatkérés előtt ellenőrizzétek foglalási naptárunkban!


Ajánlatot kérek