Programok

Látnivalók Noszvaj környékén

Aerobics pomigliano d’arco – fitness trybe association… tren and test cycle how to pump quickly at home – women’s fitnessread more

TERMÉSZET

Noszvaj festői szépségű pihenőövezete Síkfőkút, ami Egertől 10 km-re, a Bükki Nemzeti Park déli határán, a 667 méter magas Várhegy lábánál helyezkedik el, a Kánya patak völgyében. Itt világviszonylatban is kiemelkedő tisztaságú levegőt szívhattok, és programok, természeti és történelmi látnivalók garmadája vár Benneteket.

TÖRTÉNELEM

Bár a falu írott történelme csak az 1196-os évben kezdődött, régészeti leletek, a közelben található Suba-lyuk bizonyítékai alapján már több tízezer évvel ezelőtt is éltek a környéken emberek. Megnézhetitek a neandervölgyi ember barlangját, amelyben közel 70 ezer éves emberi történelembe tekinthettek vissza.

KULTÚRA

A noszvaji gasztronómiai kultúra szerves része a falu működésének, hírének alappillére. Itt hozzájuthattok olyan finom sajtokhoz, gyümölcsökből készült ételekhez, amilyenekkel máshol nem találkozhattok. A lekvárfőzés története évszázadokra nyúlik vissza, hiszen a falu környéke a vidék gyümölcsfákban leggazdagabb területe.

Noszvaj

Noszvaj történelmi emlékei és kulturális, gasztronómiai hagyományai lenyűgözőek, a noszvajiak pedig híresek különleges összetartásukról. A falu természeti adottságai bőven adnak lehetőséget a romantikázásra. Gyertek, ismerkedjetek meg vele!

Noszvaji régió

Eger városának kulturális öröksége, az egri borvidék, a Bükk természeti csodái, az ősember több ezer éves lenyomata és Magyarország legtisztább levegője csak rátok vár. Nézzétek meg, mennyi csodás helyet járhattok be Noszvaj környékén.


Érdeklődöm

Élmények

A környék a Bükk gyönyörű erdőivel megannyi felfedezni valóval vár rátok. Nézzétek meg a letűnt korok építményeit, üdüljetek fel egy fürdőzéssel. Éljétek át a régi idők meséit, a természeti csodákat és és vadregényes romantikát. 

Ezek mind Rátok várnak. Töltsetek el itt néhány napot egy romantikus, erdőszéli vendégházban


Tovább a foglalásra

Fedezzétek fel ezeket a különleges helyeket együtt

Válasszatok ki egy időpontot, és máris a tiétek ez a mesebeli ház és a rengeteg közös élmény.


Tovább a foglalásra

Fedezzétek fel ezeket a különleges helyeket együtt

Válasszatok ki egy időpontot, és máris a tiétek ez a mesebeli ház és a rengeteg közös élmény.


Tovább a foglalásra