Foglalás

Foglalás

 • Meseházikónk 2023. január 1-jétől nem fogad vendégeket, magánnyaraló lesz belőle.
  Köszönjük eddigi vendégeinknek a sok-sok pozitív visszajelzést. Örülünk, hogy hozzájárulhattunk feltöltődésükhöz és kikapcsolódásukhoz.

  A Meseházikó 2 fő ideális pihenésére alkalmas, a naptárban szereplő díjak 2 főre értendőek.
  Kérlek, vedd figyelembe, hogy a vendégház minimum két éjszakára, a hosszú hétvégék pedig egyben foglalhatóak.

  Egy éjszakára akkor tudsz foglalni, ha két hosszabb foglalás közt kimarad egy nap. Ezeket a napokat zölddel jelöljük a naptárban. Amennyiben egy ilyen napra esne a választásod, kérlek, írj nekünk a info@noszvaj981.hu e-mail címre, és mi lefoglaljuk nektek. Egy éjszaka foglalása esetén 8.000 Ft felárat számítunk fel.

  A házikó NTAK regisztrációs száma: MA20004633

[product_page id=”3972″]

Reggeli a háznál

Igény esetén reggelit biztosítunk számotokra a helyi ételkülönlegességekből. A noszvaji lekvárból, sajtból, mangalicából, szarvaskolbászból, vajból, gyümölcsökből, zöldségekből és friss péktermékekből bőségesen fogyaszthattok.

Foglalási információk

 • A foglalás időtartamát ezen az oldalon, fent tudod kiválasztani a naptárból.
 • Három fizetési mód választható. Fizethetsz banki előreutalással, PayPalon keresztül és SZÉP Kártyával is.

  Amennyiben SZÉP Kártyával fizetsz (OTP, MKB, K&H), lemondás vagy módosítás esetén nem áll módunkban visszatéríteni a kifizetett összeget. Ebben az esetben átadhatod valaki másnak a barátaid, családtagjaid közül a lehetőséget.

  Kérjük, hogy a foglalás elküldésétől számított 5 munkanapon belül gondoskodj a foglalás összegének megérkezéséről, mert a lefoglalt időponto(ka)t csak eddig van módunk fenntartani Számotokra!

 • Ha ajándékutalványt kaptál, akkor foglaláskor írd be a Vouchereden megadott kuponkódot a kuponkód mezőbe. Ha kérdésed van írj e-mailt nekünk az info@noszvaj981.hu-ra. A megjegyzés mezőbe mindenképpen írd bele az utalvány sorszámát.
 • Az érkezésed előtt néhány nappal e-mailben minden fontos információt megkapsz, amit tudnod kell.
 • Az érkezés napján 16 órától lehet elfoglalni a szállást.
 • A távozás napján 10 óráig szükséges elhagyni a házat.
 • Rugalmas érkezési és távozási időpontokra a ház telítettsége miatt nagyon korlátozott lehetőségeink vannak.
 • Az időpont módosítására korlátozottan van lehetőség, a mindenkori foglaltság függvényében. A
  a foglalás lemondására pedig a Módosítás és lemondás (lásd lentebb) pontot ajánljuk a figyelmedbe.
 • Egyéni igényeiteket (születésnapi torta, előre behűtött bor Nektek, nászutas szolgáltatások stb.) e-mailben rendelheted meg.
 • Háziállatokra vonatkozó információ: A tisztaság könnyebb megőrzése érdekében Vendégházunkba háziállat sajnos nem hozható.

Módosítás és lemondás

 • Foglalás időpontjának módosítása és foglalás lemondása:

  Bármely időpontban lehetséges az, hogy valaki másra átruházod a szállás lehetőséget külön költség és díj nélkül, akkor arra kérünk, hogy jelezd nekünk és add meg a vendég adatait számunkra a info@noszvaj981.hu e-mail címre megküldve.

  30 nappal az érkezési időpont előtti lemondás esetén – 10% kezelési költség levonásával – visszatérítjük a foglalás összegét. Amennyiben módosítani szeretnéd az időpontot, azt az eredeti időpont előtt 30 nappal megteheted, jelezve ezt e-mailben, és az új időpontot a szabad helyek függvényében lefoglalhatod. Amennyiben az új időpontban más díj szerepel, a különbözetről díjbekérőt küldünk. Időpontmódosítás esetén kezelési költséget nem számítunk fel.

  30-10 nappal a lefoglalt időpont előtti lemondás esetén a megfizetett összeg 50%-át áll módunkban visszatéríteni, vagy ekkora összegű felár esetén tudjuk az időpontot módosítani.

  Az érkezést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem térítjük vissza a befizetett összeget, illetve nincs lehetőség időpont módosítására sem.