Foglalás

 • A Meseházikó 2 fő ideális pihenésére alkalmas, a naptárban szereplő díjak 2 főre értendőek.
  Kérlek, vedd figyelembe, hogy a vendégház minimum két éjszakára, a hosszú hétvégék pedig egyben foglalhatóak. Egy éjszakára akkor tudsz foglalni, ha két hosszabb foglalás közt kimarad egy nap. Ezeket a napokat zölddel jelöljük a naptárban. Amennyiben egy ilyen napra esne a választásod, kérlek, írj nekünk a noszvaj981@gmail.com e-mail címre, és mi lefoglaljuk nektek. Egy éjszaka foglalása esetén 8.000 Ft felárat számítunk fel.
  A házikó NTAK regisztrációs száma: MA20004633

Foglalás a Noszvaj 981 vendégházba

32.900 Ft

Category:

Reggeli a háznál

Igény esetén reggelit biztosítunk számotokra a helyi ételkülönlegességekből. A noszvaji lekvárból, sajtból, mangalicából, szarvaskolbászból, vajból, gyümölcsökből, zöldségekből és friss péktermékekből bőségesen fogyaszthattok.

Foglalási információk

 • A foglalás időtartamát ezen az oldalon, fentebb tudod kiválasztani a naptárból.
 • Többféle fizetési mód közül választahatsz. Fizethetsz banki előreutalással, PayPalon keresztül, SZÉP Kártyával (OTP, MKB, K&H) is.
  Amennyiben SZÉP Kártyával fizetsz, lemondás vagy módosítás esetén nem áll módunkban visszatéríteni a kifizetett összeget. Ebben az esetben átadhatod valaki másnak a barátaid, családtagjaid közül a lehetőséget.

  Kérjük, hogy a foglalás elküldésétől számított 5 munkanapon belül gondoskodj a foglalás összegének megérkezéséről, mert a lefoglalt időponto(ka)t csak eddig van módunk fenntartani Számotokra!
 • Ha ajándékutalványt kaptál, akkor foglaláskor írd be a Vouchereden megadott kuponkódot a kuponkód mezőbe. Ha kérdésed van írj e-mailt nekünk a noszvaj981@gmail.com-ra. A megjegyzés mezőbe mindenképpen írd bele az utalvány sorszámát (a jobb felső sarokban van a szám).
 • Az érkezésed előtt néhány nappal e-mailben minden fontos információt megkapsz, amit tudnod kell.
 • Az érkezés napján 16 órától lehet elfoglalni a szállást.
 • A távozás napján 10 óráig szükséges elhagyni a házat.
 • Rugalmas érkezési és távozási időpontokra a ház telítettsége miatt nagyon korlátozott lehetőségeink vannak.
 • Az időpont módosítására korlátozottan van lehetőség, a mindenkori foglaltság függvényében. A
  a foglalás lemondására pedig a foglalások lemondása (ld. alább) pontot ajánljuk a figyelmedbe.
 • Egyéni igényeiteket (születésnapi torta, előre behűtött bor Nektek, nászutas szolgáltatások stb.) e-mailben rendelheted meg.
 • Ha igényelsz reggelit magatoknak, azt a helyszínen tudod kifizetni a reggeli átvételekor vagy a Rozmaring étteremben.
 • Háziállatokra vonatkozó információ: A tisztaság könnyebb megőrzése érdekében Vendégházunkba háziállat sajnos nem hozható.

Módosítás és lemondás

 • Foglalás időpontjának módosítása és foglalás lemondása:
  30 nappal az érkezési időpont előtti lemondás esetén - 10% kezelési költség levonásával - visszatérítjük a foglalás összegét. Amennyiben módosítani szeretnéd az időpontot, azt az eredeti időpont előtt 30 nappal megteheted, jelezve ezt e-mailben, és az új időpontot a szabad helyek függvényében lefoglalhatod. Amennyiben az új időpontban más díj szerepel, a különbözetről díjbekérőt küldünk. Időpontmódosítás esetén kezelési költséget nem számítunk fel.
  30-10 nappal a lefoglalt időpont előtti lemondás esetén a megfizetett összeg 50%-át áll módunkban visszatéríteni, vagy ekkora összegű felár esetén tudjuk az időpontot módosítani.
  Az érkezést megelőző 10 napon belüli lemondás esetén nem térítjük vissza a befizetett összeget, illetve nincs lehetőség időpont módosítására sem.
  Bármely időpontban lehetséges az, hogy valaki másra átruházod a szállás lehetőséget külön költség és díj nélkül, akkor arra kérünk, hogy jelezd nekünk és add meg a vendég adatait számunkra a noszvaj981@gmail.com e-mail címre megküldve.