Foglalás

 • A Meseházikó díja 2 főre értendő.
  Kérlek, vedd figyelembe, hogy a vendégház minimum két éjszakára, a hosszúhétvégék pedig egyben foglalhatóak. Egy éjszakára akkor tudsz foglalni, ha két hosszabb foglalás közt kimarad egy nap. Ezeket a napokat zölddel jelöljük a naptárban. Amennyiben egy ilyen napra esne a választásod, kérlek, írj nekünk a mira@noszvaj981.hu e-mail címre, és mi lefoglaljuk nektek. Egy éjszaka foglalása esetén 8.000 Ft felárat számítunk fel.
  A házikó NTAK regsiztrációs száma: MA20004633

Foglalás a Noszvaj 981 vendégházba

32.900 Ft

Category:

Reggeli a háznál

Igény esetén reggelit biztosítunk számotokra a helyi ételkülönlegességekből. A noszvaji lekvárból, sajtból, mangalicából, szarvaskolbászból, vajból, gyümölcsökből, zöldségekből és friss péktermékekből bőségesen fogyaszthattok.

Foglalási információk

 • A foglalás időtartamát ezen az oldalon, fentebb tudod kiválasztani a naptárból.
 • Többféle fizetési mód közül választahatsz. Fizethetsz banki előreutalással, PayPalon keresztül, SZÉP Kártyával (OTP, MKB, K&H) is.
  Kérjük, hogy a foglalás elküldésétől számított 5 munkanapon belül gondoskodj a foglalás összegének megérkezéséről, mert a lefoglalt időponto(ka)t csak eddig van módunk fenntartani Számotokra!
 • Ha ajándékutalványt kaptál, akkor foglaláskor írd be a Vouchereden megadott kuponkódot a kuponkód mezőbe. Ha kérdésed van írj e-mailt nekünk a mira@noszvaj981.hu-ra. A megjegyzés mezőbe mindenképpen írd bele az utalvány sorszámát (a jobb felső sarokban van a szám).
 • Az érkezésed előtt néhány nappal a ház menedzserével, Udvarácz Mirával vedd fel a kapcsolatot a +36 20-359-9130 telefonszámon, hogy egyeztessétek az érkezést!
 • Az érkezés napján a kulcs átadását követően 16 órától lehet elfoglalni a szállást.
 • A távozás napján 10 óráig szükséges elhagyni a házat.
 • Rugalmas érkezési és távozási időpontokra is van lehetőségetek, ezzel kapcsolatban érdeklődjetek Miránál.
 • Az időpont módosítására korlátozottan van lehetőség, a mindenkori foglaltság függvényében, a foglalás lemondására pedig a foglalások lemondása (ld. alább) pontot ajánljuk a figyelmedbe.
 • Egyéni igényeiteket (születésnapi torta, előre behűtött bor Nektek, nászutas szolgáltatások stb.) emailben vagy telefonon rendelheted meg.
 • Ha igényelsz reggelit magatoknak, azt a helyszínen tudod kifizetni a reggeli átvételekor vagy a Rozmaring étteremben.
 • Háziállatokra vonatkozó információ: A tisztaság könnyebb megőrzése érdekében Vendégházunkba háziállat sajnos nem hozható.

Módosítás és lemondás

 • Ha bármi közbejönne nektek a lefoglalt időpontban, semmi gond!

  Foglalás időpontjának módosítása és foglalás lemondása: 30 nappal az érkezési időpont előtti lemondás esetén - 10% kezelési költség levonásával - visszatérítjük a foglalás összegét, vagy a szabad helyek függvényében módosítjuk az időpontot a kezelési költség felszámításával.
  14 nappal az időpont előtti lemondás esetén a megfizetett összeg 50%-át áll módunkban visszatéríteni, vagy ekkora összegű felár esetén tudjuk az időpontot módosítani.
  Az érkezést megelőző 7 napon belüli lemondás esetén nem térítjük vissza a befizetett összeget, illetve nincs lehetőség időpont módosítására sem.
  Bármely időpontban lehetséges az, hogy valaki másra átruházod a szállás lehetőséget külön költség és díj nélkül, akkor arra kérünk, hogy jelezd nekünk és add meg a vendég adatait számunkra a mira@noszvaj981.hu e-mail címre megküldve.

Foglalás a Noszvaj 981 vendégházba

32.900 Ft

Category:

Kérdésed van?

Vedd fel a kapcsolatot Mirával, aki minden kérdésedre készségesen választ ad.