Azoknak, akik megpihennének az erdő ölelésében

Gondoltál már arra, hogy jó lenne ez erdő ölelésében, egy tiszta kis házban megpihenni, kiszállni a mindennapok pörgéséből? Csak pár nap, ami alatt elgondolkodhatsz, tisztázhatod az életedben felmerült aktuális kérdéseket? Vágytál már egy menedékre, ahol zavartalanul kényeztetheted a tested és a lelked?

Hol van ilyen a közelben?

Tökéletes helyet mutatunk neked erre: Noszvaj 981, nincs messze a fővárostól, a Bükk déli oldalán, Heves megye kis üdülőrészének a határán fekszik, az erdő ölelésében. Noszvaj határában egy erdei út bejáratánál vezet fel a domboldalba 99 lépcsőfok, amin keresztül a házhoz érkezünk, ahol csodálatos növényzet, lombos erdő, csicsergő madarak várnak itt minket. Tisztaság, csend, stílus. Egy elegáns kulcsos ház az erdőben, ahol nem zavar meg minket a kiszolgáló személyzet, ahol nincs más vendég, ahol csak a miénk a ház, senkihez nem kell alkalmazkodni, tökéletes figyelemmel lehetünk csupán magunk iránt.

buvohely2w

Kényelem, hangulat, természet

A kandalló a ház szíve, amit kiegészítve elektromos radiátorok és az épületet körülölelő erdő télen-nyáron kellemes klímát biztosít. A franciaágy és a mindig friss, ropogós ágyneműbe először befeküdni olyan, mintha puha felhőkre dőltél volna le. Az erdő és a puha paplan ölelése végtelenül megnyugtató élményt nyújt. A ház gyönyörű fürdőjében, a lábas kádban nyakig merülhetsz, a helyi kézműves szappan illóolajától illatos vizébe. Felszerelt konyha biztosítja a kényelmed, amelyben elektromos tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtő, vízforraló és edények, evőeszközök, porcelán készletek vannak. A kávéért rajongsz? Kiváló minőségű Nespresso jár neked itt, amennyire csak vágysz, de ha inkább teázni vágysz, autentikus brit teakülönlegességek közül kóstolhatsz meg néhányat. Noszvaj és a környék borait félve említem, ugyanis biztosan rajongója leszel, ha beszerzel egy üveggel a faluban!

buvohely1w

Beleszerettél a házba? Ez még semmi!

Kirándulni, túrázni sehol nincs tökéletesebb hely Magyarországon, apró, tiszta levegőjű falvak, természeti kincsek, őstörténeti leletek várnak felfedezésre. A Bükk tízezer éves története megér néhány nap barangolást, főleg a Noszvaj 981-et választva origónak. Szalajka völgy, Kánya-patak a gyönyörű vízeséseivel hívogat, Suba-lyuk barlang, őseink 40 ezer éves múltjának helyszíne, a noszvaji barlanglakások pedig már a modern kor lenyomatát őrzik a természetben. Online pharmacy buy ciprofloxacin no prescription.

buvohely3w

Érkezz akár egyedül, akár ebbel, vagy a szerelmeddel, a Noszvaj 981 kulcsos házban megtalálod, amit keresel olyan régóta, az erdő ölelésére gondolva!