Adatkezelési & Adatvédelmi Nyilatkozat

NOSZVAJ 981
ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS HÁZIREND

  1. Szolgáltató

A „Noszvaj 981” szálláshely tulajdonosa és üzemeltetője Dr. Somogyi Patrícia Beáta (2094 Nagykovácsi, Szeles utca 16. 2. ép. 4., adószám: 55677662-2-33, e-mail: info@noszvaj981.hu). A jelen ászf és házirend szabályait az üzemeltető alkotta meg, betartásukat ő felügyeli, az esetleges igényeket érvényesíti.

A szolgáltató kapcsolattartásra a noszvaj981@gmail.com címet használja.

  1. Foglalási és lemondási feltételek

A szálláshely foglalása kizárólag elektronikus úton, a https://noszvaj981.hu/foglalas/ oldalon keresztül lehetséges a Vendég (a szálláshely igénybe vevője, a megrendelő) neve, Címe, E-mail címe, a vendégek száma, érkezés és távozás dátuma megadásával.

A szállásdíjat átutalás útján kell megfizetni a 10403181-83505351-50531008 számú bankszámlára a foglalás elküldésétől számított 3 banki napon belül, a foglalás csak ebben az esetben aktiválódik. Szép kártyával és PayPal-on történő fizetés is lehetséges, ez esetben ennek külön igazolását kérjük.

A foglalás lemondása esetén a szállásdíj

– 90%-a kerül visszatérítésre, amennyiben a lemondás az érkezés időpontját megelőző 30 napon túl történik

– 50%-a kerül visszatérítésre, amennyiben a lemondás az érkezés időpontját megelőző 10 napon túl, 30 napon belül történik

– nem kerül visszatérítésre, amennyiben a lemondás az érkezés időpontját megelőző 10 napon belül történik

Lemondás esetén pótalkalmat biztosítani nem tudunk. Azonban a vendégeknek lehetőségük van arra, hogy a szállást másra átruházzák, ez esetben, ha ezt e-mailben (info@noszvaj981.hu) előzetesen jelzik a szolgáltatónak, semmilyen további díj felszámítására nem kerül sor, de az új vendég adatait meg kell adni.

Időpont módosítására a foglaltság függvényében az érkezés időpontját megelőző 30 napon túl van lehetőség díjmentesen.

Amennyiben a szálláshely vis maior okból – rendkívül kedvezőtlen időjárás, sztrájk, járvány, egyéb rendkívüli esemény – nem tud vendéget fogadni, pótalkalmat biztosít, amennyiben erre nincs lehetőség, a szállásdíjat visszatéríti a vendégnek teljes egészében.

A szállás minimum 2 (kettő) éjszakára foglalható, foglaltság függvényében lehetőség van egy éjszaka foglalására is, ami emailen keresztül lehetséges.

A szállást az érkezés napján 16 órakor lehet elfoglalni, és azt a távozás napján 10 óráig kell elhagyni. Ettől eltérő érkezési-távozási időpont csak előzetes egyeztetést követően, a foglaltság függvényében biztosítható. Egyedi igények – torta, behűtött bor, nászutas szolgáltatások – előzetes egyeztetést követően biztosíthatók.

A szállás-szolgáltatásra vonatkozó utalványok kizárólag az érvényességi idejükön belül, a szabad időpontok függvényében használhatóak fel, azok készpénzre nem válthatóak, és azok nem hosszabbíthatóak meg akkor sem, ha a vendég által kívánt időszakban nincs szabad foglalási lehetőség.

A szállás díja a https://noszvaj981.hu/foglalas/ oldalon az adott napra megállapított napidíj, melyen felül a 18 évüket betöltött vendégeknek 350 Ft/fő/éj idegenforgalmi adót kell fizetniük. Az IFA-t a szolgáltatónak kell megfizetni, aki gondoskodik annak bevallásáról és megfizetéséről.

  1. Házirend

A szálláshelyen a dohányzás szigorúan tilos.

A szálláshelyre állat nem hozható be.

A szálláshely nem alkalmas rendezvények megtartására, a vendégek egyebekben is kötelesek tartózkodni olyan tevékenységektől, melyek mások nyugalmát megzavarhatják.

A szálláshelyet egyszerre maximum két felnőtt és két gyermek veheti igénybe.

A szálláshelyet mindenki a saját felelősségére használja.

A bútorokat, háztartási eszközöket rendeltetésüknek megfelelően kötelesek használni a vendégek, a normál használatból eredő elhasználódáson felüli rongálásokért, sérülésekért a vendégek felelősséggel tartoznak, értve ez alatt az anyagi, kártérítési kötelezettséget is.

A szállás külön kérés esetén reggelit biztosít, melynek ellenértékét a foglaláskor kell megfizetni.

A szálláshelyet a vendégek kötelesek zárva tartani, ha nem tartózkodnak az épületben. Távozáskor a szállást nem szabad nyitva hagyni. A szálláshelyen széf nem található, kérjük ne hozzanak nagy értékű műszaki eszközöket, ékszereket vagy készpénzt magukkal, azokért felelősséget nem vállalunk.

A szálláshelyen kamerarendszer nem működik.

  1. ÁSZF közlése és módosítása

A Szolgáltató jelen ÁSZF-et a honlapján mindig hatályos formában közzéteszi.

A Szolgáltató fenntartja a jogot arra, hogy a jelen ÁSZF-et bármikor módosítsa, erről megfelelően tájékoztatja a vendégeket.

A Vendégek a jelen ÁSZF-et a foglalás megrendelése előtt elolvashatják, megrendelésüket ennek ismeretében, az ÁSZF kifejezett elfogadásával küldik el.

Noszvaj, 2020. március 01.