A VENDÉGHÁZ

Szállás egy romantikus kulcsos házban, a Bükki Nemzeti Park kapujában, Eger járásban, Noszvaj - Síkfőút üdülőövezetében

 A Noszvaj 981 vendégház élményeihez 99 lépcsőfokon át vezet az út…

ANoszvaj szélén, a Bükk kapujában található kétszemélyes kulcsos ház tökéletes elhelyezkedésével, nyugodt erdei környezetével egyedülálló lehetőséget nyújt a kikapcsolódásra. Noszvaj község Heves megyében van, amelynek üdülőövezete, Síkfőút Egertől 10 km-re a Bükki Nemzeti Park déli bejáratánál terül el. Itt, közvetlenül az erdő bejáratánál található ez az angol
vidéki romantikát idéző vendégház, a Noszvaj 981. A kétszemélyes kulcsos ház maximális kényelmet és nyugalmat biztosít, ahol sem személyzet, sem más szállóvendég nem zavarja a szállóvendégek pihenését.

A Noszvaj 981 missziója, hogy szerelmes pároknak, nászutasoknak, romantikus kikapcsolódásra, zavartalan együttlétre vágyóknak búvóhelyet biztosítson. A csodálatos természet, a világszerte híres Bükki Nemzeti Park és környéke számos történeti és kulturális örökséget, szakrális és ősi titkokat rejt. Sok-sok program és kikapcsolódási forma áll rendelkezésre, a Noszvaj környékére látogatóknak.
A zavartalan pihenés, a feltöltődés, a hagyományok, a több tízezer éves történelem, ami itt átélhető mindenkit elbűvölnek, aki ellátogat Magyarország legtisztább levegőjű vidékére.

Mementó

VENDÉGEINK EMLÉKEI A NOSZVAJ 981 VENDÉGHÁZRÓL

Kriszti és Gyula

Két fantasztikus napot töltöttünk itt. A hosszú kirándulások után nagyon jó volt ebben a meghitt és hangulatos házban megpihenni. Mindketten biztosra vesszük, hogy még visszatérünk ide!

Szabó Ibolya

Köszönjük, hogy itt tölthettünk el egy kis időt, ezen a varázslatos helyen. A szállás nagyon tetszik, nagyon kényelmes és meghitt! Terveink között szerepel, hogy minél hamarabb visszatérjünk ide, szép emlékeink helyszínére.

K. Gábor

Gyönyörű környezet, a szállás fantasztikus, pároknak tökéletes. Mindennel el van látva, ami egy pár napos kikapcsolódáshoz szükséges.

Szolgáltatásaink

Az erdő szélén, kiemelkedő kényelemben, esztétikus környezetben lehettek édes kettesben, ahol nem zavarja meg együttléteiteket a személyzet vagy más szállóvendégek!

Kívül

Kívül

A teraszon és az erdei környezetben lévő kertben varázslatos pillanatokat lehet eltölteni, a vendégek számára lehetőség van grillezésre, amihez minden eszköz biztosított.

Belül

Belül

A kandalló, az elektromos radiátorok, az épületet körülölelő erdő nyújt télen-nyáron kellemes klímát. Berendezett szoba franciaágy, friss ágyneművel és játékok, filmek, hi-fi biztosítja a kikapcsolódást.

Konyha

Konyha

Elektromos tűzhely, mikró sütő, hűtő, vízforraló és edények, evőeszköz, porcelán készlet biztosítja az ellátást. Nespresso kávéból és brit teakülönlegességek széles kínálatából is fogyaszthatnak a vendégek.

Fürdőszoba

Fürdőszoba

A ház gyönyörű fürdőjében, a lábas kádban nyakig lehet merülni, a helyi kézműves szappan illóolajától illatos vízben, majd beburkolózni a friss törölközőbe.

Reggeli a házhoz

Reggeli a házhoz

Kérésre reggeli érkezik a házba, ami helyi ételkülönlegességekből, noszvaji lekvárból, sajtból, mangalicából, szarvas kolbászból, vajból, gyümölcsökből, zöldségekből és friss péktermékekből áll.

Nászút

Nászút

A szerelem ünnepe, édes kettesben a Bükk legromantikusabb erdei búvóhelyén, a Noszvaj 981 hangulatos vidéki házában és a különleges nászutas ajándékaink felejthetetlen élményt nyújtanak.

Voucher

Voucher

Néhány különlegesen pihentető nap, a természet ölelésében és a gyönyörű angol vidéki otthont idéző Noszvaj 981 vendégházban, mindezt névre szóló elegáns kártya kíséretében a tökéletes ajándék.

Egyedi élmények

Egyedi élmények

Egyéni igényeket is kielégít a ház, biztosítja a helyi transzfert, hogy a vidék minden rejtélyét felfedezhesse a Noszvajra érkező. A ház polaroid fényképezőjével képemlékek készíthetőek.

Kutyabarát Szálláshely

Mert a Bükk a kutyák kedvence is

Foglalás

Válasszatok egy időpontot, foglaljátok le a vendégházat, amikor megérkeztek átadjuk a kulcsot és tiétek ez a romantikus ház.

FOGLALÁS