Nászút Noszvajon

Egybekelésetek ünnepe, édes kettesben egy romantikus, erdei búvóhelyen

Méltó helyszíne szerelmetek ünnepének a Noszvaj 981 vendégház, ahol különleges ajánlatot kínálunk a nászutasok, szerelmes párok számára. A végtelenül romantikus vendégházban minden apró részlet meghittséget sugároz, itt édes kettesben tölthetitek el ennek a csodálatos életszakasznak a kezdetét. A nászutas szerelmes párokat ajándékokkal, meglepetésekkel, ínyencségekkel várja, egy hotel kényelmével a Noszvaj 981 erdei vendégház. Számos romantikus hely van az országban, de ilyen intim pillanatokat, csak a Noszvaj 981-ben élhettek át, hiszen édes kettesben tölthetitek el itt a pihenést, nem zavar benneteket sem a kiszolgáló személyzet, sem más vendégek.

A noszvaji mesés kunyhó, a falu szélén, a Bükk déli kapujának a bejáratánál helyezkedik el, ahol tökéletes nyugalmat találtok. Hogy örökre emlékezzetek erre a szerelmes utazásra, gasztronómiai különlegességekkel, afrodiziákumokkal és egy életre szóló ajándékkal kedveskedünk a nászutasoknak. Az erdő ölelése, a környék romantikus program lehetőségei, Noszvaj, a Bükk csodálatos környezete garantáltan meghitt együttlétet biztosít a szerelmeseknek.

Amivel Noszvaj 981 vár benneteket
Kifejezetten a ti nászutatokra készített egyedi hangulat elemek, meglepetés ajándék, gasztronómiai csodák, finom borok és programok.

Kérjétek egyedi, névre szóló ajánlatunkat

és legyen részetek örök életre szóló élményekben

KAPCSOLATFELVÉTEL